Τι είναι η σκόνη παντζαριού και γιατί αξίζει μία θέση στην κουζίνα σου

Το παντζάρι σε σκόνη είναι ένα απολύτως φυσικό προϊόν, που φτιάχνεται μόνο από αποξηραμένο παντζάρι.

Έχουμε συνηθίσει να απολαμβάνουμε τα παντζάρια βραστά, ψητά και κάποιες φορές ωμά και τριμμένα μέσα σε σαλάτες. Πόσοι όμως γνωρίζουν ότι μπορούμε να τα βρούμε και σε μορφή σκόνης;

Το παντζάρι σε σκόνη είναι ένα απολύτως φυσικό προϊόν, που φτιάχνεται μόνο από αποξηραμένο παντζάρι, το οποίο τρίβεται σε μορφή πούδρας. Έχει έντονο κόκκινο χρώμα και γι αυτό μπορεί να δώσει εντυπωσιακό χρώμα στις συνταγές στις οποίες προστίθεται -όπως σούπες, κέικ, muffins, pancakes, smoothies, ζεστά ροφήματα όπως latte και μπολ πρωινού με γιαούρτι-, ενώ η ιδιαίτερα γλυκιά γεύση του το καθιστά και εξαιρετικό γλυκαντικό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr