Τα μύδια εδώ συνοδεύονται από τη φέτα, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά νόστιμο αποτέλεσμα. Ένα θαλασσινό πιάτο, που μπορεί να γίνει πρόταση και για ένα επίσημο τραπέζι.
Σε ένα βαθύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά ρίχνετε το ελαιόλαδο με τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το σκόρδο και μόλις κάψει το λάδι σοτάρετε για 1΄ μέχρι να γυαλίσουν, ανακατεύοντας διαρκώς με μια σπάτουλα.
Προσθέτετε τα μύδια, ανακατεύετε καλά και σβήνετε με το κρασί. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τη φέτα και τον μαϊντανό, αλατοπιπερώνετε ελαφρά, ανακατεύετε κλείνετε με το τηγάνι και αφήνετε για 5΄-6΄ να μαγειρευτούν.
Ανοίγετε το καπάκι, ελέγχετε αν άνοιξαν όλα τα μύδια (όσα δεν άνοιξαν τα πετάτε ) και αποσύρετε το σκεύος από τη φωτιά. Προσθέτετε τη φέτα και τον μαϊντανό, ανακατεύετε απαλά και σερβίρετε αμέσως με φρυγανισμένο ψωμί.
Μία σπουδαία διάκριση που το κατατάσσει στα κορυφαία ξενοδοχειακά συγκροτήματα σε παγκόσμια κλίμακα απέσπασε το Nana Princess των Nana Hotels του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη καθώς βραβεύτηκε από το TripAdvisor ως μία «Best of the Best» επιλογή.
Πάρο, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Σέριφο, Σίφνο; Όπου και όσο μακριά και αν ταξιδεύεις αυτό το καλοκαίρι, υπάρχει ένας απίστευτα πιο γρήγορος, πιο άνετος και πιο συναρπαστικός τρόπος για τα προσεγγίσεις.