Ελληνικά τυριά: 10 νόστιμοι τρόποι για να τα βάλετε στο τραπέζι

Στρώνουμε ελληνικό τραπέζι με τυριά που αγαπάμε και που αξίζουν πάντα μια θέση στο τεφτέρι με τις πιο ξεχωριστές συνταγές μας.

Στην Ελλάδα η τυροκομία ανθεί αλλά τα ντόπια τυριά δεν έχουν την αναγνώριση που αναλογεί στην ποιότητα και τη γεύση τους. Δεν είμαστε γαστρονομικοί ρατσιστές αλλά γιατί να προτιμήσετε γκούντα, ένταμ ή παρμεζάνα για τη μακαρονάδα ή τα γεμιστά μπιφτέκια σας και όχι μια ωραία γραβιέρα Κρήτης ή ξερό ανθότυρο για παράδειγμα; Επιλέξαμε 10 συνταγές που αποδεικνύουν την υπεραξία των ελληνικών τυριών.

Χοιρινό στη λαδόκολλα με τυριά και μανιτάρια
Ένας πληθωρικός μεζές για τη μπίρα και το κρασί, που “παντρεύει” μπουκίτσες χοιρινού με λουκάνικα και εκλεκτά ελληνικά τυριά, σε ένα πακετάκι όλο γεύση. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ

Περισσότερα στο Olivemagazine.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr