Κλασικά αγαπημένο φαγητό για τα κυριακάτικα τραπέζια το κατσικάκι με τις πατάτες στον φούρνο. Το θυμάρι με τη ριγάνη θα πλημμυρίσουν το σπίτι με τις πιο όμορφες μυρωδιές.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 140οC στον αέρα. Πλένετε τις πατάτες με τη φλούδα τους, τις βάζετε σε ένα μεγάλο ταψί φούρνου, προσθέτετε το σκόρδο, τη ρίγανη, το δεντρολίβανο, το θυμάρι, το ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνετε. Ανακατεύετε καλά με τα χέρια.
Αραιώνετε τη μουστάρδα με λίγο νερό και αλείφετε το κρέας καλά.Το αλατοπιπερώνετε και το τοποθετείτε στο ταψί με τις πατάτες.
Τυλίγετε το ταψί με λαδόκολλα και κατόπιν με αλουμινόχαρτο και ψήνετε για 2 ώρες. Αφαιρείτε το αλουμινόχαρτο και ψήνετε για 10 λεπτα επιπλέον αν χρειαστεί, για να πάρει χρώμα το φαγητό.
Σερβίρετε το κρέας σε μεγάλη πιατέλα μαζί με τις πατάτες και ζουμί από το ταψί όσο είναι ζεστό.
Μία σπουδαία διάκριση που το κατατάσσει στα κορυφαία ξενοδοχειακά συγκροτήματα σε παγκόσμια κλίμακα απέσπασε το Nana Princess των Nana Hotels του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη καθώς βραβεύτηκε από το TripAdvisor ως μία «Best of the Best» επιλογή.