Πώς να φτιάξετε σπιτική μουστάρδα

Μπορεί να είναι φασαρία να την ετοιμάσετε μόνοι σας αλλά αν την δοκιμάσετε θα καταλάβετε γιατί αξίζει τον κόπο.

Γιατί να μπείτε στον κόπο, θα αναρωτηθείτε. Γιατί η σπιτική μουστάρδα, όπως υποστηρίζει η Katie Quinn στο νέο της βιβλίο Cheese, Wine, Bread που θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες, έχει άλλη ομορφιά.

Όλα ξεκινούν με τους ταπεινούς σπόρους της μουστάρδας, εξηγεί η δημοσιογράφος Katie Quinn που ταξίδεψε Ιταλία, Γαλλία και Βρετανία για το τελευταίο της βιβλίο Cheese, Wine, Bread που διάλεξε το Delish στα πολυαναμενόμενα του 2021.

Ένα εύκολο υλικό που χρησιμοποιείται σε γλασαρίσματα από τους Ρωμαίους, όπως αναφέρει ο Μάρκος Γάβιος Απίκιος στο περίφημο De re coquinaria, Περί Μαγειρικής, ήδη από τον 3ο μΧ αιώνα.

Περισσότερα στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr