Περίσσεψε σούπα από χτες; Δείτε τι μπορείτε να την κάνετε σήμερα

Υπάρχει κάτι το ικανοποιητικό στο να μετατρέπoυμε το φαγητό που περίσσεψε σε ένα καινούργιο πιάτο.

Υπάρχει κάτι το ικανοποιητικό στο να μετατρέπουμε το φαγητό που περίσσεψε σε ένα καινούργιο πιάτο. Να είναι το αίσθημα της οικονομίας ακολουθώντας τη No Waste φιλοσοφία της εποχής; Ίσως. Όπως και να ‘χει και οικονομία κάνουμε και δεν τρώμε για τρίτη συνεχόμενη ημέρα το ίδιο ακριβώς φαγητό.

Βέβαια, ορισμένα υλικά συγκριτικά με κάποια άλλα είναι πιο εύκολο να τα ξαναχρησιμοποιήσουμε. Τι γίνεται, όμως, με τις σούπες; Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα νέο πιάτο από τη σούπα που περίσσεψε;
Βεβαίως και μπορούμε και όχι μόνο με 1, αλλά με 4 διαφορετικούς τρόπους!

1. Χρησιμοποιούμε τη σούπα ως ζωμό για να βράσουμε ρύζι, ζυμαρικά ή κινόα. Έτσι, με έναν πολύ απλό τρόπο, ενισχύουμε γευστικά κάποια υλικά σαν κι αυτά, που έχουν από μόνα τους ουδέτερη γεύση.

Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr