Πάνος Ιωαννίδης: «Το Risottο το λάτρεψα, το αγάπησα και ακόμα το αγαπώ»
Η ήρεμη δύναμη της κριτικής επιτροπής του «MasterChef», περιγράφει τι είναι αυτό που τον ώθησε να γράψει και να αφιερώσει το πρώτο του βιβλίο μαγειρικής αποκλειστικά στον κόσμο και τη φιλοσοφία των ριζότι.
Στο πρώτο βιβλίο του Πάνου Ιωαννίδη θα βρει κάποιος όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και τις σωστές βάσεις για να φτιάξει ένα επιτυχημένο ριζότο. Από τους ζωμούς και τα σωστά εργαλεία μέχρι τις συνταγές -ακόμα και με ελληνικές επιρροές-, πάντα όμως «με τον απόλυτο σεβασμό στην ιταλική κουλτούρα των ριζότι». Γιατί, όπως λένε και στη χώρα του ριζότο, την Ιταλία, «το ριζότο το περιμένεις, δεν σε περιμένει ποτέ!».
Μία σπουδαία διάκριση που το κατατάσσει στα κορυφαία ξενοδοχειακά συγκροτήματα σε παγκόσμια κλίμακα απέσπασε το Nana Princess των Nana Hotels του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη καθώς βραβεύτηκε από το TripAdvisor ως μία «Best of the Best» επιλογή.