Γιατί η σκορδαλιά δεν είναι μόνο για την 25η Μαρτίου

Ενόψει της 25ης Μαρτίου βάζουμε στο μικροσκόπιο το σκόρδο και την πρωταγωνίστρια του τραπεζιού της ημέρας, τη σκορδαλιά.

Δεν αντέχεις με τίποτα τη μυρωδιά που αφήνει πίσω του, αλλά δεν μπορείς και να μην παραδεχτείς ότι χαρίζει πολύ γεύση στο φαγητό. Το σκόρδο, που σύμφωνα με τη λαϊκή παράδοση διώχνει τα κακά, έχει να σου προσφέρει πολλά περισσότερα και σε νοστιμιά και σε υγεία.

Ας δούμε 3 λόγους για τους οποίους αξίζει να τρώμε σκόρδο, πώς το απολαμβάνουμε, 3 tips για να το χρησιμοποιήσεις χωρίς να σε ακολουθεί η μυρωδιά του όλη μέρα, καθώς και 5 σκορδάτες συνταγές ό,τι πρέπει για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου.

Διαβάστε περισσότερα στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr