Το σεβίτσε δεν είναι μόνο περουβιανή υπόθεση! Απολαμβάνεται και στο Μεξικό και αυτή την φορά θα το απολαύσουμε σε μία συνταγή από την πολιτεία Guerrero, και πιο συγκεκριμένα από την πρωτεύουσα του το Ακαπούλκο!
Σε μεταλλική μπασίνα τοποθετούμε το φιλέτο ψαριού, αλατίζουμε και προσθέτουμε το χυμό λάιμ. Αφήνουμε να μαριναριστεί στο ψυγείο για 20 λεπτά.
Στο ίδιο σκεύος βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το αβοκάντο. Ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις. Σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο και προσθέτουμε το αβοκάντο.
Με το CHAMPION JET 2 της SEAJETS μπορείς να επισκεφτείς διαδοχικά Σέριφο, Σίφνο και Μήλο πιο γρήγορα από ποτέ, και να έχεις μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία.
Ο δρόμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού είχε πολλά εμπόδια, όμως τέσσερις σπουδαίοι αθλητές με την bwin στο πλευρό τους θα είναι εκεί να απολαύσουν το ταξίδι. Καλή επιτυχία Άννα, Δώρα, Απόστολε, Ελίνα!