Σκοτσέζικα αυγά

Μια διαφορετική και πολύ νόστιμη εκδοχή των αγαπημένων μας αυγών, για ένα brunch που κάνει κρατς, με αέρα Σκoτίας.

Διαδικασία
Τοποθετούμε τα 6 αυγά σε μια κατσαρόλα με κρύο νερό, τη βάζουμε στη φωτιά και τα αφήνουμε να βράσουν για 6 λεπτά από τη στιγμή που πάρει βράση το νερό. Κρυώνουμε τα αυγά και τα ξεφλουδίζουμε.

Βγάζουμε το περίβλημα από τα λουκάνικα και τα λιώνουμε σε ένα μπολ με ένα πιρούνι για να γίνουν κιμάς. Ανακατεύουμε τον κιμά λουκάνικου, τον χοιρινό κιμά, το ξίδι, τη μουστάρδα, το νισεστέ, το φασκόμηλο και το θυμάρι μαζί με αλάτι και πιπέρι μέχρι τα υλικά μας να ομογενοποιηθούν καλά. Χωρίζουμε το μείγμα σε 6 ίσα μέρη. Σε μια μεμβράνη βάζουμε μια δόση κιμά και δημιουργούμε μια πιτούλα. Σε κάθε πιτούλα βάζουμε από ένα μαγειρεμένο αυγό και τυλίγουμε με τον κιμά για να το καλύψει τελείως. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία άλλες 5 φορές. Τοποθετούμε τις μπάλες σε ένα πιάτο και τις βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά να σφίξουν.

Δείτε τη συνέχεια στο www.olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr