Κοτόπουλο Cordon Bleu με πατάτες σαν τηγανητές
Κοτόπουλο Cordon Bleu με πατάτες σαν τηγανητές
Η κλασική συνταγή για λαχταριστό κοτόπουλο Cordon Bleu από τον Μάστερ Σεφ Λάμπρο Βακιάρο.
Διαδικασία
Για το κοτόπουλο Cordon Bleu: Με ένα μαχαίρι κόβουμε το κάθε φιλέτο στήθος κοτόπουλου στη μέση. Τοποθετούμε το κάθε μέρος ανάμεσα σε δύο μεμβράνες. Στη συνέχεια, με έναν πλάστη ή έναν μπάτη κρεάτων, το «χτυπάμε» έτσι ώστε να γίνει λεπτότερο και να μεγαλώσει η η επιφάνειά του.
Αλατοπιπερώνουμε τις δύο πλευρές. Από τη μία πλευρά απλώνουμε μια φέτα από το καπνιστό ζαμπόν και από πάνω μια φέτα από την γραβιέρα. Τυλίγουμε κατά μήκος το κοτόπουλο σε ένα μικρό ρόλο και το τοποθετούμε επάνω σε μια μεμβράνη. Τυλίγουμε το κοτόπουλο με τη μεμβράνη και στρίβουμε τις άκρες σαν μια καραμέλα. Μεταφέρουμε στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα.
Δείτε τη συνέχεια στο www.olivemagazine.gr
Για το κοτόπουλο Cordon Bleu: Με ένα μαχαίρι κόβουμε το κάθε φιλέτο στήθος κοτόπουλου στη μέση. Τοποθετούμε το κάθε μέρος ανάμεσα σε δύο μεμβράνες. Στη συνέχεια, με έναν πλάστη ή έναν μπάτη κρεάτων, το «χτυπάμε» έτσι ώστε να γίνει λεπτότερο και να μεγαλώσει η η επιφάνειά του.
Αλατοπιπερώνουμε τις δύο πλευρές. Από τη μία πλευρά απλώνουμε μια φέτα από το καπνιστό ζαμπόν και από πάνω μια φέτα από την γραβιέρα. Τυλίγουμε κατά μήκος το κοτόπουλο σε ένα μικρό ρόλο και το τοποθετούμε επάνω σε μια μεμβράνη. Τυλίγουμε το κοτόπουλο με τη μεμβράνη και στρίβουμε τις άκρες σαν μια καραμέλα. Μεταφέρουμε στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα.
Δείτε τη συνέχεια στο www.olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα