Τα καναπεδάκια της γιορτής

Ο γιορτινός μπουφές στήνεται με απολαυστικές μπουκιές, αλμυρές και γλυκές, που σιγοντάρουν το αλκοόλ των ημερών.

«Τάκος» με παντζάρι τουρσί και κατσικίσιο τυρί
30 λεπτά | 2 ώρες αναμονή | Εύκολο | 32 τεμάχια

Υλικά
2 μέτριους βολβούς παντζαριών, χωρίς φλούδα

Για το τουρσί
100 ml ξίδι από λευκό κρασί
50 γρ. ζάχαρη

Για τη γέμιση
150 γρ. μαλακό κατσικίσιο τυρί
χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
1 μικρό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 χούφτα καρύδια ψίχα, ελαφρώς καβουρδισμένα, ψιλοκομμένα
αλάτι, μαύρο πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Δείτε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr