Φακές με κάρι και χοιρινές μπριζόλες

Οι χοιρινές μπριζόλες σε μια αναπάντεχη συνάντηση. Μαζί με τις πικάντικες φακές, θα σας εκπλήξουν με τη γεύση τους.

Διαδικασία
Σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι με καπάκι βάζουμε τόσο ελαιόλαδο όσο να καλυφθεί η βάση και αφήνουμε να ζεσταθεί καλά. Προσθέτουμε τις μπριζόλες και τις τσιγαρίζουμε καλά (σε δόσεις αν χρειαστεί) από όλες τις πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα. Τις βγάζουμε σε πιατέλα. Ρίχνουμε στο τηγάνι το κρεμμύδι και το σκόρδο και ανακατεύουμε να τσιγαριστούν κι αυτά για 2΄-3΄. Ρίχνουμε ξανά τις μπριζόλες, σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί για 1΄-2΄. Ρίχνουμε και τον πελτέ και συμπληρώνουμε τόσο νερό όσο να καλυφθεί το κρέας.

Δείτε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr