Φέτα ψητή µε ντοµάτα και ρίγανη

Φέτα ψητή µε ντοµάτα και ρίγανη

Φτιάχνουμε την αγαπημένη φέτα ψητή µε ντοµάτα και ρίγανη και συνοδεύουμε τα φαγητά μας. Ωραίο μεζεδάκι για την παρέα.

Φέτα ψητή µε ντοµάτα και ρίγανη
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουµε 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο σε µέτρια φωτιά και σοτάρουµε το σκόρδο για 1΄.

Βήμα 2
Προσθέτουµε το µπούκοβο και τις ντοµάτες και σιγοβράζουµε σε χαµηλή
φωτιά για 25΄ µέχρι να συµπυκνωθεί η σάλτσα. Αλατίζουµε και ανακατεύουµε µέσα τη ρίγανη.

Βήμα 3
Προθερµαίνουµε τον φούρνο στους 200°C στον αέρα. Ρίχνουµε τη φέτα σε ένα πυρίµαχο ταψάκι, καλύπτουµε µε τη σάλτσα και ψήνουµε για 20΄. Σερβίρουµε αµέσως µε τραγανό ψωµί.

Διαβάστε τις αναλογίες και τα υλικά στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή