Ετοιμάζουμε ξιδάτες πιπεριές Φλωρίνης για όλο το χρόνο
29.07.2024
14:00
Είναι υπέροχο συνοδευτικό για το τσίπουρο ή το κρασί και την μπίρα μας και ταιριάζει με τα κυρίως πιάτα μας, όπως ένα ψητό ψάρι.
Οι ξιδάτες πιπεριές, δεν έχουν εποχή. Μπορούμε με την ίδια ευκολία να τις καταναλώσουμε το καλοκαίρι, ως συνοδευτικό στο μπιφτέκι μας και τον χειμώνα να τις ευχαριστηθούμε μαζί τη φασολάδα μας. Η συνταγή είναι πολύ εύκολη και το αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει στα τραπέζια με φίλους.
Υλικά:
10-12 πιπεριές Φλωρίνης
αλάτι
ξύδι
σκόρδο
ηλιέλαιο
θυμάρι
Διαδικασία:
Διαλέγουμε πιπεριές που έχουν περίπου το ίδιο μέγεθος και φροντίζουμε να μην έχουν χτυπήματα και σημάδια. Κόβουμε το κοτσάνι και με ένα μαχαίρι, αφαιρούμε και τα σπόρια τις πιπεριές.
Δείτε όλη τη διαδικασία στο cantina.protothema.gr
Υλικά:
10-12 πιπεριές Φλωρίνης
αλάτι
ξύδι
σκόρδο
ηλιέλαιο
θυμάρι
Διαδικασία:
Διαλέγουμε πιπεριές που έχουν περίπου το ίδιο μέγεθος και φροντίζουμε να μην έχουν χτυπήματα και σημάδια. Κόβουμε το κοτσάνι και με ένα μαχαίρι, αφαιρούμε και τα σπόρια τις πιπεριές.
Δείτε όλη τη διαδικασία στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr