Αχλάδια με σάλτσα καραμέλας
Αχλάδια με σάλτσα καραμέλας
Συνοδέψτε το γλυκάκι αυτό με παγωτό βανίλια και θα μας θυμηθείτε!
Βήμα 1
Ξεφλουδίζετε τα αχλάδια ολόκληρα και τα καθαρίζετε από τα κουκούτσια τους με το ειδικό εργαλείο προσέχοντας, αν είναι δυνατό, να διατηρήσετε το κοτσανάκι τους.
Βήμα 2
Βάζετε σε κατσαρόλα το νερό με τη ζάχαρη και το χυμό λεμονιού. Βράζετε μερικά λεπτά, μέχρι να αρχίσει να δένει το σιρόπι και βυθίζετε μέσα τα αχλάδια.
Βήμα 3
Τα βράζετε περίπου για 15 λεπτά με σκεπασμένη την κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά. Προσοχή, δεν πρέπει να μαλακώσουν πολύ. Τα στραγγίζετε σε σουρωτήρι και κατόπιν τα σκουπίζετε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τα διατηρείτε στο ψυγείο.
Δείτε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr
Ξεφλουδίζετε τα αχλάδια ολόκληρα και τα καθαρίζετε από τα κουκούτσια τους με το ειδικό εργαλείο προσέχοντας, αν είναι δυνατό, να διατηρήσετε το κοτσανάκι τους.
Βήμα 2
Βάζετε σε κατσαρόλα το νερό με τη ζάχαρη και το χυμό λεμονιού. Βράζετε μερικά λεπτά, μέχρι να αρχίσει να δένει το σιρόπι και βυθίζετε μέσα τα αχλάδια.
Βήμα 3
Τα βράζετε περίπου για 15 λεπτά με σκεπασμένη την κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά. Προσοχή, δεν πρέπει να μαλακώσουν πολύ. Τα στραγγίζετε σε σουρωτήρι και κατόπιν τα σκουπίζετε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τα διατηρείτε στο ψυγείο.
Δείτε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα