Χοιρινός λαιμός με φρυγανισμένο προζυμένιο ψωμί

Χοιρινός λαιμός με φρυγανισμένο προζυμένιο ψωμί

Φτιάχνουμε χοιρινό λαιμό με φρυγανισμένο προζυμένιο ψωμί, κεφαλονίτικη κεφαλογραβιέρα και φρέσκια σάλτσα ντομάτας.  Εύκολο φαγητό με λίγα υλικά και εγγυημένο απολαυστικό αποτέλεσμα. 

xoirinos_laimos-net
Βήμα 1
Έχουμε στις εστίες της κουζίνας ένα σχαροτήγανο ή αντικολλητικό τηγάνι και μια ρηχή κατσαρόλα. Τρίβουμε τις ντομάτες και τις βάζουμε σε ένα μπολ. Κόβουμε τη μισή κεφαλογραβιέρα σε κύβους και τρίβουμε την υπόλοιπη στη χοντρή πλευρά του τρίφτη. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο, το νεροκρέμμυδο και αλατοπιπερώνουμε τις φέτες του χοιρινού λαιμού.

Δείτε τα υλικά και τα υπόλοιπα βήματα στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης