Χοιρινός λαιμός με φρυγανισμένο προζυμένιο ψωμί
20.09.2024
08:00
Φτιάχνουμε χοιρινό λαιμό με φρυγανισμένο προζυμένιο ψωμί, κεφαλονίτικη κεφαλογραβιέρα και φρέσκια σάλτσα ντομάτας. Εύκολο φαγητό με λίγα υλικά και εγγυημένο απολαυστικό αποτέλεσμα.
Βήμα 1
Έχουμε στις εστίες της κουζίνας ένα σχαροτήγανο ή αντικολλητικό τηγάνι και μια ρηχή κατσαρόλα. Τρίβουμε τις ντομάτες και τις βάζουμε σε ένα μπολ. Κόβουμε τη μισή κεφαλογραβιέρα σε κύβους και τρίβουμε την υπόλοιπη στη χοντρή πλευρά του τρίφτη. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο, το νεροκρέμμυδο και αλατοπιπερώνουμε τις φέτες του χοιρινού λαιμού.
Δείτε τα υλικά και τα υπόλοιπα βήματα στο cantina.protothema.gr
Έχουμε στις εστίες της κουζίνας ένα σχαροτήγανο ή αντικολλητικό τηγάνι και μια ρηχή κατσαρόλα. Τρίβουμε τις ντομάτες και τις βάζουμε σε ένα μπολ. Κόβουμε τη μισή κεφαλογραβιέρα σε κύβους και τρίβουμε την υπόλοιπη στη χοντρή πλευρά του τρίφτη. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο, το νεροκρέμμυδο και αλατοπιπερώνουμε τις φέτες του χοιρινού λαιμού.
Δείτε τα υλικά και τα υπόλοιπα βήματα στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr