Κατσικάκι λαδορίγανη
Κατσικάκι λαδορίγανη
Η Κυριακή Φωτοπούλου μαγειρεύει κατσικάκι όχι στον φούρνο, αλλά στην κατσαρόλα. Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή, που ταιριάζει πολύ με μια τηγανιά φρέσκιες τηγανητές πατάτες.
Βήμα 1
Σε μια πλασοτέ κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και τσιγαρίζουμε το κατσικάκι από όλες τις πλευρές, αλατίζοντάς το ταυτόχρονα. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο, το θυμάρι και σβήνουμε με το λευκό κρασί.Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε δύο φλιτζάνια νερό.
Δείτε το επόμενο βήμα και όλα τα υλικά στο cantina.protothema.gr
Σε μια πλασοτέ κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και τσιγαρίζουμε το κατσικάκι από όλες τις πλευρές, αλατίζοντάς το ταυτόχρονα. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο, το θυμάρι και σβήνουμε με το λευκό κρασί.Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε δύο φλιτζάνια νερό.
Δείτε το επόμενο βήμα και όλα τα υλικά στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα