Barro Negro: Το τεκίλα μπαρ της Αθήνας που βρίσκεται στα κορυφαία του κόσμου
24.01.2023
19:00
Το spot αγαύης στο κέντρο των Αθηνών θα μπορούσε να είναι ένας ακόμη εναλλακτικός τίτλος για αυτό το άρθρο, καθώς το Barro Negro δεν καταθέτει μερικές ακόμη προτάσεις για τεκίλα ή μεσκάλ, αλλά μέσα από τη συνολική εμπειρία που προσφέρει δίνει τη δυνατότητα στον παρευρισκόμενο να γνωρίσει καλύτερα τη μεξικάνικη κουλτούρα με μια σύγχρονη ματιά.
Το spot αγαύης στο κέντρο των Αθηνών θα μπορούσε να είναι ένας ακόμη εναλλακτικός τίτλος για αυτό το άρθρο, καθώς το Barro Negro δεν καταθέτει μερικές ακόμη προτάσεις για τεκίλα ή μεσκάλ, αλλά μέσα από τη συνολική εμπειρία που προσφέρει δίνει τη δυνατότητα στον παρευρισκόμενο να γνωρίσει καλύτερα τη μεξικάνικη κουλτούρα με μια σύγχρονη ματιά. Το τεκίλα-μεσκάλ μπαρ της Παπαρρηγοπούλου που μετρά περίπου τρία χρόνια λειτουργίας έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα αγαπημένα στέκια των Αθηνών και όχι μόνο για τους λάτρεις της αγαύης.
Βρίσκεται για δύο συνεχόμενα χρόνια στις λίστες με τα καλύτερα μπαρ του κόσμου, καθώς φέτος φιγουράρει στη 52η θέση της λίστας 51-100 του γνωστού θεσμού The World’s 50 Best Bars, ενώ πέρυσι είχε βρεθεί στη 74η θέση. Ήταν καιρός λοιπόν που θέλαμε να μιλήσουμε από κοντά με τους δημιουργούς όλου αυτού του εγχειρήματος και να μάθουμε όλα όσα συμβαίνουν εδώ. Κάπως έτσι πήγα στο Barro Negro και συνάντησα από κοντά τον Στέλιο Παπαδόπουλο -ενός εκ των ιδιοκτητών- παίρνοντας τα πράγματα από τη αρχή.
Πώς ξεκίνησε όλη αυτή η αγάπη για την αγαύη;
Όλα ξεκίνησαν δεκαπέντε χρόνια πριν, καθώς και ως bartender, αλλά και ως καταναλωτής είχα μεγαλύτερη προτίμηση στην τεκίλα σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα αποστάγματα. Στο πλαίσιο της δουλειάς, λοιπόν, μπήκα στη διαδικασία να μάθω περισσότερα σχετικά με αυτή την κατηγορία ποτού.
Διαβάστε τη συνέχεια στο www.olivemagazine.gr
Βρίσκεται για δύο συνεχόμενα χρόνια στις λίστες με τα καλύτερα μπαρ του κόσμου, καθώς φέτος φιγουράρει στη 52η θέση της λίστας 51-100 του γνωστού θεσμού The World’s 50 Best Bars, ενώ πέρυσι είχε βρεθεί στη 74η θέση. Ήταν καιρός λοιπόν που θέλαμε να μιλήσουμε από κοντά με τους δημιουργούς όλου αυτού του εγχειρήματος και να μάθουμε όλα όσα συμβαίνουν εδώ. Κάπως έτσι πήγα στο Barro Negro και συνάντησα από κοντά τον Στέλιο Παπαδόπουλο -ενός εκ των ιδιοκτητών- παίρνοντας τα πράγματα από τη αρχή.
Πώς ξεκίνησε όλη αυτή η αγάπη για την αγαύη;
Όλα ξεκίνησαν δεκαπέντε χρόνια πριν, καθώς και ως bartender, αλλά και ως καταναλωτής είχα μεγαλύτερη προτίμηση στην τεκίλα σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα αποστάγματα. Στο πλαίσιο της δουλειάς, λοιπόν, μπήκα στη διαδικασία να μάθω περισσότερα σχετικά με αυτή την κατηγορία ποτού.
Διαβάστε τη συνέχεια στο www.olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr