Δοκιμάσαμε 4 τρόπους να ξεπαγώσουμε κιμά και ο καλύτερος είναι κι ο πιο εύκολος

Δοκιμάσαμε 4 τρόπους να ξεπαγώσουμε κιμά και ο καλύτερος είναι κι ο πιο εύκολος

Ο κιμάς είναι ένα υλικό πασπαρτού και μπορεί να μας σώσει είτε για ένα απλό, γρήγορο καθημερινό πιάτο (π.χ. μακαρόνια με κιμά), είτε για ένα ξαφνικό κάλεσμα φίλων στο σπίτι (π.χ. κεφτεδάκια ή κανελόνια στον φούρνο με κιμά).

keftedakia_tigani_anoigma
Γι’ αυτό, καλό είναι να έχουμε πάντα μια ποσότητα στην κατάψυξή μας για ώρα ανάγκης. Το μόνο πρόβλημα είναι να ξεχάσουμε να τον βάλουμε στη συντήρηση του ψυγείου μας 24 ώρες πριν τον μαγειρέψουμε, που είναι και ο ασφαλέστερος και πιο ενδεδειγμένος τρόπος απόψυξης κιμά και γενικότερα κρέατος. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση αν δεν έχουμε άλλες επιλογές και δεν θέλουμε να παραγγείλουμε απ’ έξω;

Διαβάστε τη συνέχεια στοcantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης