Το εύκολο σπανακόρυζο, έτοιμο σε 30 λεπτά

Το εύκολο σπανακόρυζο, έτοιμο σε 30 λεπτά


Λεμονάτο ή με ντομάτα (γιαχνί), ακόμη και με τραχανά ή κριθαράκι αντί για ρύζι, αποτελεί ένα χορταστικό γεύμα που μπορεί να προετοιμάσει και ο πιο αρχάριος στην κουζίνα.

Το εύκολο σπανακόρυζο, έτοιμο σε 30 λεπτά
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε μια ευρύχωρη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο και σοτάρουμε όλο το κρεμμύδι για 1΄-2΄ μέχρι να ξανθύνει και να βγάλει το άρωμά του. Προσθέτουμε το ρύζι και, μόλις γυαλίσει, ρίχνουμε το σπανάκι, τον άνηθο και τον μαϊντανό.

Βήμα 2
Μόλις μαραθεί το σπανάκι χαμηλώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε το νερό ή τον ζωμό, αρκετό πιπέρι και αλάτι. Σιγοβράζουμε για 25΄ ή μέχρι να μαλακώσει το ρύζι.

Δείτε τα υλικά και όλα τα βήματα της συνταγής στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή