Smyrni Baklava: Ανακαλύψαμε αυθεντικό μπακλαβά στην Αθήνα

Smyrni Baklava: Ανακαλύψαμε αυθεντικό μπακλαβά στην Αθήνα

Ένας καλός μπακλαβάς δεν είναι απλά ένα ακόμη γλύκισμα, αλλά αποτελεί και αυτό ένας είδος τέχνης και σίγουρα η εύρεσή του δεν είναι εύκολη υπόθεση.

smyrni_baklava_anoigma
Έτσι, ψάχνοντας να βρούμε ένα γνήσιο μπακλαβά με πλούσια γεύση στην Αθήνα καταλήξαμε στο Smyrni Baklava. H ιστορία μας έχει ως εξής: Το Smyrni Baklava μετρά πέντε χρόνια παρουσίας, έχει το δικό του εργαστήριο στον Άγιο Δημήτριο, ενώ παράλληλα διατηρεί τέσσερα καταστήματα σε Μαρούσι, Παγκράτι, Πατησίων και Άλιμο. Εμείς βλέποντας πως έχει ανοίξει ένα κατάστημα με μπακλαβάδες στο Μαρούσι σπεύσαμε να τους δοκιμάσουμε για να δούμε περί τίνος πρόκειται. Η γεύση τους, μας κέρδισε.

Κάπως έτσι, λοιπόν, τους τηλεφώνησα και τους ζήτησα να δω από κοντά πώς παρασκευάζονται αυτοί οι νόστιμοι μπακλαβάδες, αλλά να μάθουμε και τη δική τους ιστορία. Πήγαμε λοιπόν στο εργαστήριό τους, βρεθήκαμε μπροστά στη διαδικασία παραγωγής του μπακλαβά -και όχι μόνο – αλλά κυρίως γευτήκαμε γεύσεις, που πέρα από πέρα από το ότι ήταν εύγευστες, μας πλημμύρισαν με ζεστά συναισθήματα, όπως και πρέπει να κάνουν αυτά τα γλυκά του ταψιού.

Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης