Τα φώτα αναβοσβήνουν, η γιορτή αρχίζει κι εμείς ετοιμαζόμαστε για μεγάλες ανατριχίλες με τις ταινίες και τις σειρές που μας προτείνει το Vodafone TV
Πιπεράτες φτερούγες κοτόπουλου με χειροποίητη σος γιαουρτιού
Πιπεράτες φτερούγες κοτόπουλου με χειροποίητη σος γιαουρτιού
Ψήνουμε ζουμερές φτερούγες κοτόπουλου μαριναρισμένες με μυρωδάτα μπαχαρικά και συνοδεύουμε με δροσερή χειροποίητη σος γιαουρτιού.
Βήμα 1
ΜΑΡΙΝΑΔΑ:
Βάζουμε σε ένα γουδί όλα τα μπαχαρικά και τα σπάμε με το γουδοχέρι. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ και προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού, το θαλασσινό αλάτι και τις φτερούγες του κοτόπουλου. Ανακατεύουμε με τα χέρια για να καλυφθούν καλά οι φτερούγες από το μείγμα, καλύπτουμε το μπολ με μεμβράνη και τις αφήνουμε στο ψυγείο από 2 έως 12 ώρες για να μαριναριστούν.
Δείτε τα υπόλοιπα βήματα και όλα τα υλικά της συνταγής στο cantina.protothema.gr
ΜΑΡΙΝΑΔΑ:
Βάζουμε σε ένα γουδί όλα τα μπαχαρικά και τα σπάμε με το γουδοχέρι. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ και προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού, το θαλασσινό αλάτι και τις φτερούγες του κοτόπουλου. Ανακατεύουμε με τα χέρια για να καλυφθούν καλά οι φτερούγες από το μείγμα, καλύπτουμε το μπολ με μεμβράνη και τις αφήνουμε στο ψυγείο από 2 έως 12 ώρες για να μαριναριστούν.
Δείτε τα υπόλοιπα βήματα και όλα τα υλικά της συνταγής στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα