Πιπεράτες φτερούγες κοτόπουλου με χειροποίητη σος γιαουρτιού

Πιπεράτες φτερούγες κοτόπουλου με χειροποίητη σος γιαουρτιού

Ψήνουμε ζουμερές φτερούγες κοτόπουλου μαριναρισμένες με μυρωδάτα μπαχαρικά και συνοδεύουμε με δροσερή χειροποίητη σος γιαουρτιού.

fterouges_net
Βήμα 1
ΜΑΡΙΝΑΔΑ:
Βάζουμε σε ένα γουδί όλα τα μπαχαρικά και τα σπάμε με το γουδοχέρι. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ και προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού, το θαλασσινό αλάτι και τις φτερούγες του κοτόπουλου. Ανακατεύουμε με τα χέρια για να καλυφθούν καλά οι φτερούγες από το μείγμα, καλύπτουμε το μπολ με μεμβράνη και τις αφήνουμε στο ψυγείο από 2 έως 12 ώρες για να μαριναριστούν.

Δείτε τα υπόλοιπα βήματα και όλα τα υλικά της συνταγής στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης