Μπρουσκέτα με γουακαμόλε, αυγό ποσέ και μαυρομάτικα φασόλια

Μπρουσκέτα με γουακαμόλε, αυγό ποσέ και μαυρομάτικα φασόλια

Φτιάχνουμε μπρουσκέτα με φασόλια, αυγό και αβοκάντο για ένα απόλυτα υγιεινό brunch που θα μας κρατήσει χορτάτους για ώρες.

net_brousketa_gouakamole

Διαδικασία
Βήμα 1
Μαυρομάτικα: Βάζουμε τα φασόλια σε κατσαρόλα με κρύο νερό σε μέτρια φωτιά να βράσουν για 5′ από τη στιγμή που το νερό θα πάρει βράση. Τα στραγγίζουμε και πετάμε το νερό. Στη συνέχεια προσθέτουμε στην κατσαρόλα καθαρό νερό και βράζουμε τα φασόλια για άλλα 20′. Αλατίζουμε την ώρα που βράζουν.

Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν μέσα σε σαλατιέρα. Προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, αλατοπιπερώνουμε και τα μεταφέρουμε στο ψυγείο.

Βήμα 2
Γουακαμόλε: Σε ένα μπολ βάζουμε το αβοκάντο και το πολτοποιούμε καλά με πιρούνι. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε και αλατοπιπερώνουμε.


Δείτε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης