Βήμα 1
Γαύρο: Καθαρίζουμε τον γαύρο από το κεφάλι και τη ραχοκοκαλιά και τοποθετούμε τα φιλέτα σε ένα ταψί με τη σάρκα τους προς τα πάνω. Τα πασπαλίζουμε με χοντρό αλάτι ώσπου να σκεπαστούν και τα αφήνουμε για 20′.
Τινάζουμε το αλάτι και τα μεταφέρουμε σε ένα μπολάκι με το ξίδι για άλλα 20′. Αφαιρούμε από το ξίδι, βάζουμε σε μπολ με τους μαραθόσπορους και τους ραντίζουμε με ελαιόλαδο.
Παράλληλα, σε κατσαρόλα με νερό που κοχλάζει βράζουμε τα φασολάκια για 5′. Σουρώνουμε και τα κρυώνουμε με τρεχούμενο νερό.
Δείτε τη συνέχεια στο
Olivemagazine.gr