Δροσερή οσπριάδα με κεράσια
Δροσερή οσπριάδα με κεράσια
Η καλοκαιρινή εκδοχή της οσπριάδας με γλυκές νότες κερασιού και ανθόμελου που μπορεί να σταθεί ως κύριο πιάτο αλλά και να συνοδεύσει το γεύμα μας ως θρεπτική σαλάτα.
Διαδικασία
Βήμα 1
Από το βράδυ αφήνουμε να μουλιάσουν τα ρεβίθια και τα φασόλια.
Βήμα 2
Την επόμενη μέρα βράζουμε όλα τα όσπρια σε ξεχωριστά κατσαρολάκια, μόνο με λίγο αλάτι. Φροντίζουμε να μείνουν ελαφρώς τραγανά, να «κρατάνε» λίγο και να μη χυλώσουν. Όταν είναι έτοιμα τα σουρώνουμε και αφήνουμε να στραγγίξουν και να κρυώσουν καλά.
Δείτε τα υλικά και όλα τα βήματα της συνταγής στο Olivemagazine.gr.
Βήμα 1
Από το βράδυ αφήνουμε να μουλιάσουν τα ρεβίθια και τα φασόλια.
Βήμα 2
Την επόμενη μέρα βράζουμε όλα τα όσπρια σε ξεχωριστά κατσαρολάκια, μόνο με λίγο αλάτι. Φροντίζουμε να μείνουν ελαφρώς τραγανά, να «κρατάνε» λίγο και να μη χυλώσουν. Όταν είναι έτοιμα τα σουρώνουμε και αφήνουμε να στραγγίξουν και να κρυώσουν καλά.
Δείτε τα υλικά και όλα τα βήματα της συνταγής στο Olivemagazine.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα