Κους κους με φασολάκια, αρακά και πιπεριές

Κους κους με φασολάκια, αρακά και πιπεριές


Το κους κους μαγειρεμένο με εποχικά υλικά, και συγκεκριμένα με μπόλικο «δροσερό» δυόσμο, δίνει ένα χορταστικό «πολύχρωμο» φαγητό.

kouskous_net
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια και τα σκόρδα για 2-3΄, προσθέτουμε τα φασολάκια, τις πιπεριές και τον αρακά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 10΄. Προσθέτουμε τον πελτέ, το κύμινο, το κόκκινο πιπέρι, τη μαντζουράνα, αλάτι και πιπέρι, τη μισή ποσότητα από το νερό και τις τριμμένες ντομάτες.

Βήμα 2
Μαγειρεύουμε για 20΄, σε μέτρια χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά. Προσθέτουμε τον μαϊντανό, το κους κους και το υπόλοιπο νερό, συνεχίζοντας το μαγείρεμα μέχρι να απορροφήσει το κους κους τα υγρά και να γίνει σπυρωτό.

Δείτε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης