Στα Condé Nast Traveller UK Readers’ Choice Awards 2024
Κοκκινιστό τουρλού με ρεβίθια
Κοκκινιστό τουρλού με ρεβίθια
Συνδυάζουμε το νοστιμότατο τουρλού με τα θρεπτικά ρεβίθια και έχουμε ένα χορταστικό φαγητό κατσαρόλας που θα χαρούμε αυτό το καλοκαίρι.
Διαδικασία
Βήμα 1
Πλένουμε τα λαχανικά και τα κόβουμε σε καρέ. Ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο σε μια φαρδιά κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι για 2‘. Προσθέτουμε τις πιπεριές, το κολοκύθι, τη μελιτζάνα και σοτάρουμε για 2‘ ακόμα. Προσθέτουμε την ντομάτα και τις πατάτες. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τη ζάχαρη. Σιγοβράζουμε για 20‘ (χωρίς προσθήκη νερού).
Δείτε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr
Βήμα 1
Πλένουμε τα λαχανικά και τα κόβουμε σε καρέ. Ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο σε μια φαρδιά κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι για 2‘. Προσθέτουμε τις πιπεριές, το κολοκύθι, τη μελιτζάνα και σοτάρουμε για 2‘ ακόμα. Προσθέτουμε την ντομάτα και τις πατάτες. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τη ζάχαρη. Σιγοβράζουμε για 20‘ (χωρίς προσθήκη νερού).
Δείτε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα