Κριθαρότο με ελιές, φέτα και ούζο

Πανεύκολο και πεντανόστιμο, μαγειρεμένο ελαφριά με ελαιόλαδο, τη φέτα να δένει τη σάλτσα και το ούζο να δίνει την απαραίτητη καλοκαιρινή νότα στη γεύση!

Διαδικασία

Βήμα 1
Σε μια κατσαρόλα με χοντρό πάτο ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε, σε μέτρια φωτιά, την πιπεριά, το κρεμμύδια και τα σκόρδα για 4΄. Προσθέτουμε το κριθαράκι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3΄, σβήνουμε με το ούζο και προσθέτουμε τις ντομάτες, το μπούκοβο, το θυμάρι, τη μουστάρδα και τη μισή ποσότητα από το νερό.

Δείτε τα υλικά και όλα τα βήματα της συνταγής στο Olivemagazine.gr.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr