Πώς να πούμε αντίο στη γλίτσα της μπάμιας

Πώς να πούμε αντίο στη γλίτσα της μπάμιας

Η γευστική εμπειρία της μπάμιας σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη και αναμφισβήτητα διχάζει: άλλοι τη λατρεύουν και άλλοι την εχθρεύονται φανατικά. Ο λόγος; Η χαρακτηριστική βλέννα, το λεγόμενο «σάλιο» της.

mpamies_omes_NET

Τι κι αν τη μαγειρεύουμε με κοτόπουλο, με μοσχάρι ή ψάρι και λαχανικά, αυτή παραμένει εκεί και καλύπτει σαν κολλώδης χυλός όλα τα υπόλοιπα υλικά. Παρόλα αυτά, υπάρχουν τρόποι να περιορίσουμε δραστικά το σάλιο της μπάμιας, αρκεί να ακολουθήσουμε συγκεκριμένα βήματα σε όλη τη διαδικασία, από το καθάρισμα μέχρι το μαγείρεμα.

Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης