Στα Condé Nast Traveller UK Readers’ Choice Awards 2024
Κοκκινιστό χοιρινό με ρεβίθια και λιαστές ντομάτες στο πήλινο
Κοκκινιστό χοιρινό με ρεβίθια και λιαστές ντομάτες στο πήλινο
Το χοιρινό σιγομαγειρεύεται με λαχανικά και ρεβίθια στο πήλινο και δημιουργεί ένα γευστικό πιάτο που θα κλέψει τις εντυπώσεις.
Διαδικασία
Βήμα 1
Αλατίζουμε και πιπερώνουμε το χοιρινό απ’ όλες τις πλευρές. Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ρίχνουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε το χοιρινό. Αποσύρουμε το χοιρινό από την κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε το καρότο και το σοτάρουμε μέχρι να πάρει λίγο χρώμα.
Βήμα 2
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, αλατίζουμε και μαγειρεύουμε μέχρι να πάρει το κρεμμύδι χρυσαφένιο χρώμα. Σβήνουμε με το λευκό κρασί και προσθέτουμε την αποφλοιωμένη ντομάτα και τα ρεβίθια που έχουμε μουλιάσει από την προηγούμενη μέρα.
Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
Βήμα 1
Αλατίζουμε και πιπερώνουμε το χοιρινό απ’ όλες τις πλευρές. Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ρίχνουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε το χοιρινό. Αποσύρουμε το χοιρινό από την κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε το καρότο και το σοτάρουμε μέχρι να πάρει λίγο χρώμα.
Βήμα 2
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, αλατίζουμε και μαγειρεύουμε μέχρι να πάρει το κρεμμύδι χρυσαφένιο χρώμα. Σβήνουμε με το λευκό κρασί και προσθέτουμε την αποφλοιωμένη ντομάτα και τα ρεβίθια που έχουμε μουλιάσει από την προηγούμενη μέρα.
Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα