Baby καρότα στη φριτέζα αέρος, έτοιμα σε 20′

Με φιλέτο κοτόπουλου, με ψάρι ακόμα και με πουρέ, τα ψητά καρότα αναδεικνύονται σε βασιλιάδες των συνοδευτικών κάθε εποχής, κουζίνας και περίστασης.

Ειδικά όταν επιλέγετε baby καρότα και αυτά ψήνονται ομοιόμορφα στη φριτέζα αέρος, αλλά και με τα σωστά υλικά, το αποτέλεσμα φέρνει έξτρα γλυκύτητα, έμπνευση και ένταση στο κυρίως πιάτο που συνοδεύουν. Θυμηθείτε ότι ταιριάζουν καταπληκτικά με το θυμάρι, ότι το ελαιόλαδο όχι απλά απογειώνει τη γεύση τους αλλά ενισχύει και το θρεπτικό τους προφίλ και φυσικά ότι αξίζουν να βρίσκουν σταθερά μία θέση στο τραπέζι σας, κάθε εποχή.

Για τα ψητά καρότα στη φριτέζα αέρος θα χρειαστείτε μόλις 10 λεπτά προετοιμασίας και 20 λεπτά μαγειρέματος.

Δείτε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr