Μπαρμπούνια τηγανητά σαβόρο
Μπαρμπούνια τηγανητά σαβόρο
Μαγειρεύουμε μπαρμπούνια στο τηγάνι και τα περιχύνουμε με χειροποίητη πικάντικη σάλτσα σαβόρο, σε μια συνταγή με ρίζες από την νησιωτική Ελλάδα.
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Αλευρώνουμε ελαφρώς τα μπαρμπούνια και τα τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα.
Δείτε τα υλικά και όλα τα βήματα της συνταγής στο cantina.protothema.gr.
Βήμα 1
Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Αλευρώνουμε ελαφρώς τα μπαρμπούνια και τα τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα.
Δείτε τα υλικά και όλα τα βήματα της συνταγής στο cantina.protothema.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα