Σπάλα χοιρινή στο φούρνο με μουστάρδα
23.07.2023
08:00
Ένα πιάτο που σίγουρα θα εντυπωσιάσει σε ένα επίσημο τραπέζι πλάι στο συνοδευτικό της αρεσκείας σας ή τον απολαυστικό πουρέ αρακά που σας προτείνουμε.
Διαδικασία
Βήμα 1
Ετοιμάζετε τη σπάλα: Σε ένα ταψί τοποθετείτε τα κλαράκια δεντρολίβανου, από πάνω τη σπάλα και την αλατοπιπερώνετε καλά.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ ρίχνετε τη μουστάρδα και το μέλι. Ανακατεύετε καλά μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές και με ένα πινέλο αλείφετε τη σπάλα. Ρίχνετε ένα νεροπότηρο νερό στον πάτο του ταψιού, σκεπάζετε το ταψί με δύο βρεγμένες λαδόκολλες και ψήνετε στον φούρνο για 1 ώρα και 30 λεπτά.
Δείτε τα υλικά και όλα τα βήματα της συνταγής στo Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr