Σταυριανή Ζερβακάκου: Τα λαδερά θέλουν πολλά μυρωδικά, πελτέ, πολύ λάδι και πιπέρι

Σταυριανή Ζερβακάκου: Τα λαδερά θέλουν πολλά μυρωδικά, πελτέ, πολύ λάδι και πιπέρι

Για τη σεφ Σταυριανή Ζερβακάκου από τη Μάνη της Πελοποννήσου η λέξη φαγητό είναι συνυφασμένη με τα λαδερά: με πολύ λάδι, πολύ πιπέρι και πελτέ.

Σταυριανή Ζερβακάκου: Τα λαδερά θέλουν πολλά μυρωδικά, πελτέ, πολύ λάδι και πιπέρι
«Είναι το αγαπημένο μου είδος φαγητού. Είτε είναι χειμώνας, είτε είναι καλοκαίρι. Γιατί η κάθε εποχή έχει τα δικά της και όλα είναι υπέροχα νόστιμα». Ο τρόπος με τον οποίο μαγειρεύει τα λαδερά έχει επηρεαστεί τόσο από τη Μάνη, που είναι ο τόπος καταγωγής της, όσο και από την Κωνσταντινούπολη, όπου έζησε πολλά χρόνια.

Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr..
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης