Σταυριανή Ζερβακάκου: Τα λαδερά θέλουν πολλά μυρωδικά, πελτέ, πολύ λάδι και πιπέρι
08.08.2024
17:00
Για τη σεφ Σταυριανή Ζερβακάκου από τη Μάνη της Πελοποννήσου η λέξη φαγητό είναι συνυφασμένη με τα λαδερά: με πολύ λάδι, πολύ πιπέρι και πελτέ.
«Είναι το αγαπημένο μου είδος φαγητού. Είτε είναι χειμώνας, είτε είναι καλοκαίρι. Γιατί η κάθε εποχή έχει τα δικά της και όλα είναι υπέροχα νόστιμα». Ο τρόπος με τον οποίο μαγειρεύει τα λαδερά έχει επηρεαστεί τόσο από τη Μάνη, που είναι ο τόπος καταγωγής της, όσο και από την Κωνσταντινούπολη, όπου έζησε πολλά χρόνια.
Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr..
Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr..
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr