«Φρουτάλια» με λουκάνικα Τζουμαγιάς, πατάτες και κολοκυθάκια

Φτιάχνουμε παραδοσιακή ομελέτα με πατάτες, κολοκυθάκια και λουκάνικα. Χορταστική και νόστιμη μπορεί να σερβιριστεί ως μεσημεριανό γεύμα αλλά και ως πλούσιο πρωινό.

Διαδικασία

Βήμα 1
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200° C στις αντιστάσεις. Σε ένα μεγάλο πυρίμαχο τηγάνι (που μπαίνει και στον φούρνο) ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε τις πατάτες κομμένες σε λεπτές στρόγγυλες φέτες (με το μαντολίνο).

Δείτε τα υλικά και όλα τα βήματα της συνταγής στο cantina.protothema.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr