Πιάτα που αξίζει να δοκιμάσετε: Οι τσουχτές από το Μάνη Μάνη
Πιάτα που αξίζει να δοκιμάσετε: Οι τσουχτές από το Μάνη Μάνη
Μια έντονη σε γεύση μακαρονάδα, η οποία σερβίρεται με σύγκλινο και με ένα αυγό μάτι στην κορυφή της.
Με το αστικό εστιατόριο Μάνη-Μάνη, στο Κουκάκι, και την κουζίνα του σεφ Αλέξανδρου Φουρούλη γνωριζόμαστε πάνω από δέκα χρόνια. Είναι από τα λίγα εστιατόρια της Αθήνας που έχουν αντέξει στο χρόνο και συνεχίζουν με την ίδια φιλοσοφία με την οποία ξεκίνησαν.
Πράγμα που δεν το λέτε και εύκολο. Πάντα μου αρέσει, λοιπόν, να πηγαίνω στην φιλόξενη φωτεινή, λευκή αρχοντική σάλα του και να απολαμβάνω τα νόστιμα που ετοιμάζουν στην κουζίνα. Τα πιάτα του σεφ έχουν μια αίσθηση λεπτότητας που μου δίνει την εντύπωση ότι βασίζεται κυρίως στην εντοπιότητα των υλικών και των συνταγών και όχι τόσο σε κάποιες παγιωμένες πρακτικές τοπικής μαγειρικής.
Δείτε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr
Πράγμα που δεν το λέτε και εύκολο. Πάντα μου αρέσει, λοιπόν, να πηγαίνω στην φιλόξενη φωτεινή, λευκή αρχοντική σάλα του και να απολαμβάνω τα νόστιμα που ετοιμάζουν στην κουζίνα. Τα πιάτα του σεφ έχουν μια αίσθηση λεπτότητας που μου δίνει την εντύπωση ότι βασίζεται κυρίως στην εντοπιότητα των υλικών και των συνταγών και όχι τόσο σε κάποιες παγιωμένες πρακτικές τοπικής μαγειρικής.
Δείτε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα