Φτιάχνουμε 16 κλασικές και πιο ιδιαίτερες σάλτσες για λατρεμένες μακαρονάδες!

Φτιάχνουμε 16 κλασικές και πιο ιδιαίτερες σάλτσες για λατρεμένες μακαρονάδες!


Ποιος δεν αγαπά τα μακαρόνια; Ίσως ελάχιστοι στον κόσμο και κάποιοι από αυτούς κάνουν κάποιες εξαιρέσεις όταν η σάλτσα έχει μέσα αγαπημένα τους υλικά.

NET_makaronia_keftedakia
Ακόμα κι εκείνοι που έχουν κάποια δυσανεξία π.χ. στη γλουτένη, που δεν πρέπει να καταναλώσουν προϊόντα από σιτάρι, έχουν πλέον και αυτοί τις επιλογές τους, όπως για παράδειγμα τα ζυμαρικά χωρίς χωρίς γλουτένη, από άλλα άλευρα.

Έτσι κι εμείς είπαμε να συγκεντρώσουμε σε ένα άρθρο όλες εκείνες τις «αθώες ή ένοχες» απολαύσεις, γιατί το φαγητό δεν είναι μόνο ανάγκη για επιβίωση, αλλά και απόλαυση. Και στα μακαρόνια η σάλτσα είναι που μπορεί να τα χαλάσει (αν δεν γίνει σωστά) ή να τα απογειώσει γευστικά. Μπορεί να είναι πληθωρική, φουλ στις θερμίδες, αλλά και από την άλλη λιτή και απέριττη.

Γι’ αυτό από εσάς χρειάζεται προσοχή στην εκτέλεση, κάθε συνταγή που σας προτείνουμε έχει και τα μυστικά για την επιτυχία της. Και επειδή έχουμε ποικιλία από κλασικές ελληνικές, αγαπημένες διεθνείς, αλλά και πιο πρωτότυπες συνταγές, σίγουρα θα βρείτε κι εσείς ανάμεσά τους κάποιες που θα καθιερωθούν στο εβδομαδιαίο σας πρόγραμμα.

Δείτε τη συνταγή στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης