Το βιολογικό ταχίνι από σουσάμι Έβρου που κατέκτησε Ευρώπη και Αμερική
02.11.2023
11:00
Στη σκιά των εκτεταμένων καταστροφών που άφησαν πίσω τους οι πρόσφατες φονικές πυρκαγιές στο βορειοανατολικό άκρο της Ελλάδας, ο Θανάσης Πολυζωϊδης παράγει υψηλής διατροφικής αξίας ταχίνι του από ντόπιο βιολογικό σπόρο σουσαμιού Έβρου.
Στη σκιά των εκτεταμένων καταστροφών που άφησαν πίσω τους οι πρόσφατες φονικές πυρκαγιές στο βορειοανατολικό άκρο της Ελλάδας, ο Θανάσης Πολυζωϊδης με το υψηλής διατροφικής αξίας ταχίνι του από ντόπιο βιολογικό σπόρο σουσαμιού Έβρου, υπενθυμίζει ότι η Παραμεθόριος – αν και λαβωμένη- είναι αδύνατον να χάσει τη θέση και τη δυναμική της στις ξένες αλλά και στις ελληνικές αγορές.
Με σπουδές στη γεωπονία και στη διασφάλιση ποιότητας τροφίμων και με μια προσωπική πορεία που μας πηγαίνει πίσω στις τοπικές παραδόσεις και στους διατροφικούς θησαυρούς της θρακιώτικης γης, ο κ. Πολυζωίδης ταξιδεύει το 100% ελληνικό ταχίνι Σάμυθος από τα λοφώδη κτήματά του στα Βρυσικά Διδυμοτείχου στα ράφια των πιο «ψαγμένων» delicatessen του κόσμου.
Δείτε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr.
Με σπουδές στη γεωπονία και στη διασφάλιση ποιότητας τροφίμων και με μια προσωπική πορεία που μας πηγαίνει πίσω στις τοπικές παραδόσεις και στους διατροφικούς θησαυρούς της θρακιώτικης γης, ο κ. Πολυζωίδης ταξιδεύει το 100% ελληνικό ταχίνι Σάμυθος από τα λοφώδη κτήματά του στα Βρυσικά Διδυμοτείχου στα ράφια των πιο «ψαγμένων» delicatessen του κόσμου.
Δείτε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr