Γιουβέτσι αρνί με καπνιστή πάπρικα και ξηρό ανθότυρο
20.10.2024
08:00
Αυτό το αρνί γιουβέτσι σιγομαγειρεύεται με καπνιστή πάπρικα και απογειώνεται με τον ξηρό ανθότυρο στο σερβίρισμα. Μπορεί να χρειάζεται αρκετή ώρα προετοιμασίας, αλλά είναι εύκολο και πραγματικά αξίζει τον κόπο!
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε μια πλατιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε λιγότερο από το μισό ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας σε μέτρια φωτιά για 7΄-8΄, μέχρι να ροδίσει απ’ όλες τις πλευρές. Αφαιρούμε το κρέας από την κατσαρόλα και συμπληρώνουμε λίγο ελαιόλαδο ακόμη για να σοτάρουμε το καρότο και το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσουν.
Δείτε τα υπόλοιπα βήματα και όλα τα υλικά της συνταγής στο cantina.protothema.gr
Βήμα 1
Σε μια πλατιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε λιγότερο από το μισό ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας σε μέτρια φωτιά για 7΄-8΄, μέχρι να ροδίσει απ’ όλες τις πλευρές. Αφαιρούμε το κρέας από την κατσαρόλα και συμπληρώνουμε λίγο ελαιόλαδο ακόμη για να σοτάρουμε το καρότο και το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσουν.
Δείτε τα υπόλοιπα βήματα και όλα τα υλικά της συνταγής στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr