Λουκανικοκεφτέδες με πλιγούρι και κόκκινη γιαουρτόκρεμα

Αυτοί οι κεφτέδες από λουκάνικο και πλιγούρι είναι πολύ ιδιαίτερος μεζές για μπίρα και μαζί με τη σος γιαουρτιού γίνονται ακόμη πιο δροσεροί και γευστικοί.

Διαδικασία

Βήμα 1
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C στον αέρα. Χαράζουμε τα λουκάνικα με ένα κοφτερό μαχαίρι και αφαιρούμε την εξωτερική μεμβράνη τους. Ρίχνουμε τη γέμιση σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το πλιγούρι, το αυγό, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Δείτε τα υπόλοιπα βήματα και όλα τα υλικά στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr