Ρολό χοιρινό με μανιτάρια και γλυκοπατάτες

Αυτό το χοιρινό ρολό ξεχωρίζει από όσα συνηθίζουμε να τρώμε στα Κυριακάτικα και γιορτινά μας τραπέζια, για την ιδιαίτερη και πολύ νόστιμη γέμισή του.

Διαδικασία
Βήμα 1
Μαρινάρουμε το χοιρινό από την ανοιγμένη μεριά με μείγμα από μουστάρδα, κουρκουμά, δεντρολίβανο, ξερή ρίγανη και αλατοπίπερο.

Δείτε τα υλικά και όλα τα βήματα της συνταγής στο Olivemagazine.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr