Μαρινάρουμε αυτές τις φτερούγες κοτόπουλου και αφού της ψήσουμε στη σχάρα, τις συνοδεύουμε με αρωματικό ρύζι μπασμάτι.
Διαδικασία Βήμα 1
Φτερούγες κοτόπουλου: Βάζουμε τις φτερούγεςσε ένα μπολ και τις μαρινάρουμε με όλα τα υλικά της μαρινάδας. Τις μεταφέρουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
Βήμα 2
Κατόπιν, τις βγάζουμε από τη μαρινάδα, τις σκουπίζουμε ταμποναριστά με χαρτί κουζίνας και τις ψήνουμε στη σχάρα σε κάρβουνα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για περίπου 20΄. Εναλλακτικά τις ψήνουμε σε καυτό σχαροτήγανο για τον ίδιο περίπου χρόνο.
Η ΕΖΑ κινείται σε θετική, οικονομική τροχιά, αφήνει πίσω τις δυσκολίες του παρελθόντος, ανανεώνεται και γράφει νέες ιστορίες επιτυχίας, με ένα επιχειρηματικό μοντέλο που έχει αξία, προοπτική, αλλά είναι ταυτόχρονα και απολαυστικό