Φτερούγες κοτόπουλου με ρύζι μπασμάτι

Μαρινάρουμε αυτές τις φτερούγες κοτόπουλου και αφού της ψήσουμε στη σχάρα, τις συνοδεύουμε με αρωματικό ρύζι μπασμάτι.

Διαδικασία
Βήμα 1
Φτερούγες κοτόπουλου: Βάζουμε τις φτερούγες σε ένα μπολ και τις μαρινάρουμε με όλα τα υλικά της μαρινάδας. Τις μεταφέρουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες.

Βήμα 2
Κατόπιν, τις βγάζουμε από τη μαρινάδα, τις σκουπίζουμε ταμποναριστά με χαρτί κουζίνας και τις ψήνουμε στη σχάρα σε κάρβουνα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για περίπου 20΄. Εναλλακτικά τις ψήνουμε σε καυτό σχαροτήγανο για τον ίδιο περίπου χρόνο.

Δείτε τα υλικά και όλα τα βήματα της συνταγής στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr