Σπιτικό ποπ κορν: Πώς το αλατίζουμε σωστά, ώστε να μη μένει το αλάτι στον πάτο του μπολ

Αν είστε από εκείνους που τους αρέσει να φτιάχνουν συχνά ποπ κορν στο σπίτι, είτε μόνοι, είτε με παρέα, αλλά δεν έχετε καταφέρει να πετύχετε το σωστό αλάτισμά του, τότε με τα μυστικά που θα σας δώσουμε θα το πετύχετε σίγουρα.

Όποια μέθοδο κι αν έχουμε καθιερώσει για να φτιάχνουμε ποπ κορν (στην κατσαρόλα, στα μικροκύματα ή με τις ειδικές ηλεκτρικές συσκευές) είναι αρκετά δύσκολο να πετύχουμε το σωστό γευστικό αποτέλεσμα που συνήθως απολαμβάνουμε στα έτοιμα είτε αγοραστά, είτε του σινεμά. Ακόμα χειρότερα, αν προσπαθήσουμε να ρίξουμε επάνω τους πριν λίγο ελαιόλαδο για να κολλήσει επάνω τους, τότε το μόνο που πετυχαίνουμε είναι να μουλιάζει και να έχει λάθος υφή.

Εμείς εδώ θα μοιραστούμε μαζί σας μερικά απλά κόλπα που θα σας κάνουν να πετύχετε το ιδανικό τραγανό, αλατισμένο και αρωματικό αποτέλεσμα που θέλουμε. Γιατί μπορεί να είναι το ποπ κορν ένα απολαυστικό σνακ με αρκετές θερμίδες, ωστόσο είναι ταυτόχρονα και πολύ θρεπτικό ως τροφή και όταν το φτιάχνουμε μόνοι μας δεν είναι ανθυγιεινό. Αρκεί να προσέξουμε πώς θα το καρυκεύσουμε.

Δείτε τη συνέχεια του άρθρου στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr