Τόνος σουβλάκι με φιστίκι Αιγίνης και σαλάτα ψητών παντζαριών
Τόνος σουβλάκι με φιστίκι Αιγίνης και σαλάτα ψητών παντζαριών
Φτιάχνουμε το πιο νόστιμο σουβλάκι από ψάρι, το πασπαλίζουμε με φιστίκι Αιγίνης (που του δίνει απίθανη γεύση και άρωμα) και το συνοδεύουμε με παντζάρια ψημένα στο αλουμινόχαρτο.
Διαδικασία
Βήμα 1
Κόβουμε τον τόνο σε κύβους 3x3. Σε ένα μπολ βάζουμε τον τόνο, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε ελαφρά. Περνάμε τα κομμάτια σε ξύλινα καλαμάκια για σουβλάκια.
Βήμα 2
Πλένουμε τα παντζάρια απαλά αλλά δεν αφαιρούμε τη φλούδα τους. Τα βάζουμε σε λαδόκολλα και έπειτα τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 1 ώρα στους 170ºC.
Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
Βήμα 1
Κόβουμε τον τόνο σε κύβους 3x3. Σε ένα μπολ βάζουμε τον τόνο, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε ελαφρά. Περνάμε τα κομμάτια σε ξύλινα καλαμάκια για σουβλάκια.
Βήμα 2
Πλένουμε τα παντζάρια απαλά αλλά δεν αφαιρούμε τη φλούδα τους. Τα βάζουμε σε λαδόκολλα και έπειτα τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 1 ώρα στους 170ºC.
Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα