Chili con calamari

Chili con calamari


Μια συνταγή με πρωταγωνιστή τα καλαμαράκια. Της δίνουμε χάριν αστειότητας μεξικάνικο όνομα, εμπνευσμένοι από το chili con carne, αν και βασίζεται στο ιταλικό Calamare in umido από τη Σικελία. Γίνεται εύκολα και γρήγορα χάρη στα προïόντα ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.

NET-chili-con-calamari

Διαδικασία
Βήμα 1
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το σκόρδο μέχρι να βγάλει τα αρώματά του αλλά να μη μαυρίσει, ανακατεύοντας με μια σπάτουλα.

Βήμα 2
Ρίχνουμε το μπούκοβο και το θυμάρι, ανακατεύουμε και δυναμώνουμε τη φωτιά. Προσθέτουμε τα καλαμάρια ανακατεύοντας διαρκώς. Σβήνουμε με το κρασί και ανακατεύουμε για 2 λεπτά. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ, προσθέτουμε τα ντοματάκια.

Δείτε τα υλικά και όλα τα βήματα της συνταγής στο Olivemagazine.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης