Το πιο εύκολο σνακ με φέτα, έτοιμο σε 5′

Αν είστε λάτρεις της φέτας, όπως εμείς, και φροντίζετε να υπάρχει πάντα στο ψυγείο σας, τότε σίγουρα θα σας αρέσει πολύ αυτή η εύκολη και γρήγορη λύση για σνακ που σας προτείνουμε.

Όχι μόνο γιατί ετοιμάζεται πανεύκολα και είναι πραγματικά πολύ γευστική, για κάθε ώρα της ημέρας που θέλετε ένα χορταστικό σνακ φουλ στο ασβέστιο, αλλά και για να την καταναλώσετε με έναν νέο, νόστιμο τρόπο!


Ένας άλλος λόγος για να την δοκιμάσετε; Επειδή η φέτα είναι ένα αρκετά ευαίσθητο τυρί, που δεν διατηρείται στο ψυγείο τόσο καιρό όσο τα κίτρινα, σκληρά τυριά, καλό είναι όταν πάει να μας χαλάσει να το καναλώνουμε ψημένο, όπως μέσα σε ομελέτα, σε κάποια πίτα με τυρί και σε άλλες παρασκευές που είναι εμπνευσμένες από την κουζίνα του παρελθόντος, όπου τίποτα δεν πήγαινε χαμένο σε δύσκολες οικονομικά εποχές.

Πώς θα το φτιάξουμε
Είναι τόσο απλό, όσο όταν φτιάχνουμε κι ένα τοστ με κίτρινο τυρί. Απλώς με τη φέτα, που είναι πιο μαλακό τυρί, θα πρέπει να προσέξουμε ορισμένες μικρές λεπτομέρειες, που θα κάνουν τη διαφορά στην επιτυχία του, όπως αυτές που ακολουθούν.

Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr